Vidám függönyök és a jó világítás biztosítja a kiváló hangulat a gyermek

Rengeteg természetes anyagok és a mélypontra éles sarkok – fontos a Feng Shui elvei

Rengeteg természetes anyagok és a mélypontra éles sarkok – fontos a Feng Shui elvei
Ha a regeneráció gyermek mit gyakorolni a Feng Shui elvei, akkor vegye fel a helyiség a kék vagy sárga függöny készült vászon, pamut vagy viszkóz. Kék színű segít koncentrálni, és sárga – a test ellazul, és kitölti az új erők.

Gondosan tervezze meg a mesterséges gyermek bútorok Banaby fényt. A legjobb a jelenléte több fényforrást. Ez rendszeres cseréje kiégett izzót – egy kötelező esemény. Zöld és sárga lámpák, lámpaernyők és lámpaernyők a legharmonikusabb.

Vidám függönyök és a jó világítás biztosítja a kiváló hangulat a gyermek

g131_0_ua
Ami a munkaterületre van szükség, mert a jó világítás. Ezen az alapon, célszerűbb, hogy helyezze a tábla nem az ablakban, de nem messze tőle. Ezzel a megközelítéssel, mentheti nem csak a látás egy kis tanuló, de a figyelmet az oktatási anyagokat. Keres egy megfelelő helyet az asztalon, tartsa szem előtt, hogy az ágy ne legyen a látómezőben a gyermek, hogy ne vonja el őt a tanulmányait. Ugyanakkor, ült, háttal az ajtónak, a gyermek elveszti a képességét, hogy ellenőrizzék, hogy mi történik a szobában, és rendszeresen megfordul. Megfelelő elhelyezése a táblázat azt feltételezi, a nyitott tér előtte és mögötte lévő falon. Funkcionális polc könyvekkel, földgömb és az eredeti szobor egy gyermek bútorok Banaby bagoly jelképezi tudás, lesz egy kiváló ösztönző produktív tanulási tevékenységet.

Egy jól megtervezett munkaterület bekapcsolja a tanulmány egy valóban lenyűgöző folyamat

Egy jól megtervezett munkaterület bekapcsolja a tanulmány egy valóban lenyűgöző folyamat
Nem csak a tanulás, hanem játszani szerves része minden gyermek életében. Az egyedülálló Feng Shui elvei sikeresen végre a regenerációs a játéktér gyerekszobába. Mivel a koncentráció a legaktívabb energia áramlása esik az ajtó zóna, a helyét a játék a sarok közelében úgy vélik, elég az optimális. Ez a hely nem szükséges, hogy rendetlenséget szekrények és éjjeli szekrények. Elegendő megállapítani fényes szekrény, egy asztal társasjátékok és kreatív tevékenységek, és természetesen, kényelmes székek.

Zone a Feng Shui szerint – az álom minden gyerek

Szervezésével a belső óvoda, hogy megfeleljen a követelményeknek a Feng Shui, fontos, hogy ne csak, hogy tartsák be a fenti ajánlásokat, hanem hallgatni a kívánságait a gyermek. Ez csak a folyamat eredményes együttműködés a gyermek, akkor hozza létre a legtöbb szerves helyet alkotnak harmonikus, magabiztos ember.

Az elképzelés sok szülő tekintetében színek a gyermek szobájában gyakran korlátozott a hatálya alá a saját megítélése és ízléspreferenciák. Persze, egy ilyen helyzet annak köszönhető, hogy a tudatosság hiánya, nem pedig a figyelem hiánya a szülők a kedvenc gyermeke. Közben van egy egész tudomány szentelt a hatás gyermek bútorok Banaby kérdését a szín az emberi egészségre és a fejlesztés – tsvetopsikhologii. Gondolkodás gyermek színben, ne felejtsük el, hogy érzés a színes gyermekek és felnőttek, némileg eltérő. Megfelelő szín tervezzen egy gyermek szobájában a legfontosabb feltétele a gyermek érzelmi kényelmet. Kora és temperamentum közvetlenül kapcsolódnak a választott színek a gyerekszobába. Ha színlátás baba meg csak a fekete-fehér tartományban, majd kezdve három hónapos baba körű megkülönböztethető színek és árnyalatok elkezd gyorsan nő.